Bud på 3 Range Rover modeller

lease-rangerover

Det er ikke helt tilfældigt, at Land Rover’s Range Rover er blevet så anerkendt og populær rundt om i verden. Range Roveren er en serie af luksuriøse offroadere, der har udstyret og køreegenskaberne i orden. Uanset om du kører på almindelig vej eller på bjergveje, så sidder man i Range Roveren fantastisk og komfortabelt.

Ønsker du en bil, hvor der ikke bliver gået kompromis med noget, bør du derfor tage et kig på Range Rover. Vi giver nedenfor et overblik over tre Range Rover modeller, som du med fordel kan vælge at lease hos Nellemann Leasing.

Range Rover

Går du og drømmer om Land Rovers top model? Så er det lige her, du finder den! Denne serie af luksuriøse SUV’er blev for første gang introduceret i 1970, og kan nu prale af at være i fjerde generation.

Hvis du vælger flexleasing af en Range Rover, vælger du samtidig en bil, der er fastudstyret med firehjulstræk, læderindtræk og en benzinmotor med 8 cylindre eller dieselmotor med 6 eller 8 cylindre.

Range-roveren

Range Rover Sport

Ønsker du en kraftig motor med en topfart på op til 250 km/t, er det en Range Rover Sport, du skal på jagt efter. Produktionen af Range Rover Sport startede i 2004, og modellen har efterfølgende fået et facelift i 2009 samt en ny model i 2013.

Går du med tankerne om leasing af en Range Rover Sport, så kan du med fordel gå efter 2013-modellen. Den nye model har væsentlige opgraderinger og eftersom den er blevet tre år, har den samtidig den laveste afgiftssats, når du flexleaser.

range-rover-sport

Range Rover Evoque

Land Rover Evoque er et nummer mindre end Range Rover Sport. Den er blevet produceret siden 2011 og fås i forskellige versioner: coupé, cabriolet og som 5-dørs. Ønsker du en kompakt og luksuriøs SUV, er det en Land Rover Evoque du bør lease.

range-rover-evoque

Andre land Rover modeller

Land Rover tilbyder selvfølgelig andre modeller end Range Rover, som egner sig ligeså godt til leasing. Du kan blandt andet vælge modeller som Discovery, Discovery Sport og Land Rover Defender. Der får du også store kompakte biler, hvor du hverken går på kompromis med udstyr, design eller kvalitet.

andre-land-rover

Du kan også se flere tilbud på leasing af Land Rover.