Hvilket udstyr skal jeg bruge til min løbetræning?

Løbeur

I en jungle af løbeudstyr finder man alt fra pulsmålere til skridttællere, og det der er endnu mere avanceret. Det kan derfor være svært at sortere og frasortere, hvilket løbeudstyr man skal eller ikke skal tilegne sig. Her får du 3 gode råd, der måske kan hjælpe dig på vej.

Hvad er dit behov?

Alle har forskellige behov, og der er derfor ikke et endegyldigt svar på, hvad der er det rigtige eller forkerte udstyr. Det kommer an på din træning og dit behov.

Nogle har brug for løbeure, der har batterier, som kan holde længe. Det er ofte tilfældet, hvis du løber lange ture. For andre er det vigtigere, at uret har mange funktioner, så de kan følge deres udvikling mere præcist. Nogen kan nøjes med en simpel skridttæller.

Det er derfor en god idé at gøre dig klart, hvad netop dit behov er, så du ikke får købt noget, der ligger og samler støv. Det kan du få professionel vejledning til hos Digitalvægten, der er specialiseret inden for blandt andet fitnessvægte og forhandler både pulsure, skridttællere, kalorietællere mv. i høj kvalitet.

Gå efter komfort

Løbeudstyr kan hjælpe mange med motivationen. Med en skridttæller eller et løbeur kan du nemlig følge din egen udvikling, og med en smartphone-holder til armen kan du lytte til musik på turen. Men det kan være en god idé at være opmærksom på, om dit udstyr er behageligt og hudvenligt.

Udstyr der kradser eller sidder dårligt kan ødelægge en god løbetur. Det er derfor vigtigt, at du får investeret i noget komfortabelt udstyr. På den måde vil udstyret ikke sidde og genere dig, og du vil måske få en mere behagelig tur, hvor du kan yde dit bedste.

Få mest for pengene

Løbeudstyr fås i rigtig mange prisklasser. Det er derfor værd at overveje, om du får, hvad du betaler for. Der er lavet mange tests af løbeudstyr, og det kan måske give en idé om, hvilke brands man bør gå efter.

De forskellige tests af løbeudstyr kan også være noget af en jungle at finde rundt i. Men man kan eksempelvis gå efter Hitrax, der er kendt for solide produkter til gode priser.

Uanset hvilket mærke eller hvilken prisklasse du går efter, er det en god idé at give sig tid til at vælge det rigtige løbeudstyr, så du ender med noget, der både er komfortabelt og passer til netop dit behov, og så du samtidig ender med at få mest for pengene.

This entry was posted in .