Råd til optagelse af online lån

shutterstock_224295640

Låne penge

Det kan ofte være et dilemma om man skal låne penge eller ej. Især hvis man virkelig gerne vil have noget, men simpelthen ikke har råd. Desuden ved man godt det kan tage lang tid at spare op.

God låne mulighed

Et lån behøver slet ikke være en dårlig idé, med Lånio.dk kan du optage et kviklån helt op til 4000 kroner helt rentefrit, uden renter og renters rente.

Første lån, du optager hos Lånpengesmart.dk er rentefrit. Det vil sige ingen renter, administrationsgebyrer eller afgifter. Dermed betaler du kun det lånte beløb tilbage.

Hvis du ikke har råd til at betale lånet tilbage med det samme, er det intet problem. Du kan forlænge din tilbagebetaling af lånet helt op til 30 dage.

Lån online

Når du låner opretter du en “Lånpengesmart.dk profil” på Lånpengesmart.dk. Hvor du kan selv kan skabe dig et overblik over dit lån og eventuel ændre tilbagebetalingen datoen.

Ved at have en profil online, kan du også se hvilke muligheder der er for dig og dit lån. Hvis du på mystisk vis har mistet din låneaftale og faktura, så kan det findes online og downloades.

Hvis du er bange for sikkerheden ikke er i top online, så er dette ikke tilfældet hos Lånpengesmart.dk.
Her anvendes SSL-kryptering, som gør at når der overføres mellem din browser og Lånpengesmart.dk, så sikrer det data.

Godt at vide før optagning af et lån

Tænk over om du virkelig har brug for et billige lån. Kan du betale lånet tilbage over den aftalte tidsperiode?

Gennemgå grundigt lånevilkårene og undersøg hvor mange penge du i realiteten har brug for. Da det er dumt at låne flere penge, hvis du ikke har brug for det.

Hvis du skal optage flere lån, så gør det, det samme sted. For at være i bedre stand til at betale tilbage.