Få råd til mere i din efterårsferie

Få råd til mere i din efterårsferie

Efterårsferien er lige om hjørnet og din økonomi er måske ikke til så meget. Det er der heldigvis råd for. Med et forbrugslån kan du få pengene til din ferie idag, så du kan nå at bestille en rejse eller oplevelse i tide.

Skal du vælge forbrugslån eller hurtiglån?

Har din familie forinden betalt for en rejse, men mangler penge til selve ferien. Så bør du vælge et hurtiglån, da du kan låne op til 6.000,-. Det vil give dig råd til at betale for oplevelser, mad osv. Hvis du derimod står i situationen, hvor du ikke har bestilt selve rejsen endnu, bør du overveje et forbrugslån. Med et forbrugslån kan du nemlig låne op til 20.000,- hvilket burde være nok til en ordenlig efterårsferie.

Når du ansøger efter lån, vil det blive godkendt indenfor et par timer. Pengene vil være på din konto, inden der er gået 1-2 dage. Der er en kort løbetid på lånet, som du derfor bør være opmærksom på. Du skal ofte betale det tilbage indenfor en måned. Det er muligt at ansøge om lånet, ligemeget hvor du befinder dig, samt alle timer på døgnet. Alt det kræver er du har internet forbindelse, på tablet, smartphone eller computer. At optage lånet kræver du er dansk statsborger, registreringen forgår NemID. Derudover må du ikke stå i RKI, når du skal optage lånet.

Sådan spare du penge på din rejse

Det svært at sige hvornår og hvor det er billigst at rejse hen. Det handler nemlig ofte om efterspørgselen, efter flybilletter til netop det sted. Her er nogle tips til dig, der skal på efterårsferie til nogle fornuftige penge.

  • Sammenlign priser fra de forskellige rejsebureauer, gennem søgemaskiner.
  • Bestil din efterårsferie, så tidligt som du har mulighed for.
  • Udnyt forskellige flyselskaber, på ud- og hjemrejse.
  • Rejs aldrig i weekenden, hvis du skal til en storby.
  • Søg efter rejsepriser i privat browser, også kaldet inkognito.
  • Tirsdag er ofte den billigste dag, du kan fly på.
  • Kig efter gode tilbud på afbudsrejser.