Øjenlaserbehandling, skal jeg?

Jeg har i noget tid gået og overvejet en øjnelaserbehandling, men har haft meget svært ved at vælge en klinik. Dog har jeg hørt meget godt om EuroEyes, og den måde de behandler deres patienter på. Der har været meget omtale i medierne vedrørende øjenoperationer, så jeg har lavet en del forundersøgelse inden mit valg.

EuroEyes

Forundersøgelse af EuroEyes

Jeg har været inde på EuroEyes.dk, og læst lidt om hvad de tilbyder. Derudover, så har jeg fundet stor trøst i de mange positive anmeldelser de har modtaget på trustpilot. Dertil, så er det meget betryggende, at de har øjenoperation klinikker placeret rundtom i verden. Jeg har fundet ud af, at klinikken har 20 år på bagen, og mere end 300.000 tilfredse patienter. De har også flere behandlings typer og en god rammer for forundersøgelse af deres patienter.

Når man vælger en klinik, så er det meget vigtigt, at man føler sig tryg. Man skal kunne stole på behandlingen, klinikken og ikke mindst lægerne. Hos EuroEyes, virke det til, at patientsikkerhed har en top prioritet. Hvilket er med til at højne min tillid til klinikken og deres interesse for mit ve og vel.

Hvorfor slippe for briller?

Det kunne være meget praktisk, at slippe for briller når man dyrker sport, eller blot ønsker at anvende solbriller. Det ville også være godt, at kunne slippe for brillerne når man er ude at køre på racercykel. Jeg har tit oplevet, at når jeg tager min cykelhjelm af, så hænger brillerne oftest fast i hjelmen. Der er heldigvis ikke sket noget endnu, men der går nok ikke længe før de falder ned på jorden og går i stykker. I samme vending, kan jeg nævne, at min hund allerede har været igang med et par af mine briller, og bidt dem i stykker. Jeg havde heldigvis en forsikring, men tænk at skulle slippe for at holde styr på ens briller, og bare kunne vågne med et perfekt syn! 

Fra skepsis til glæden ved at få en øjenoperation

Efter at have undersøgt mulighederne for en øjenoperation, er jeg kun blevet positiv overrasket. Derfor har jeg besluttet mig for, at bestille en tid til en forundersøgelse hos EuroEyes og finde ud af mine muligheder for en mulig øjenoperation. Jeg er meget glad for min beslutning, og er sikker på det hele nok skal forgå sikkert og professionelt.

Jeg glæder mig til, at slippe for brillerne, men samtidig slippe for udgifterne forbundet med dem. Nu er tiden booket hos EuroEyes, og håber blot nu, at mine øjne egner sig til en øjenoperation!

 

 

This entry was posted in .