Er dit hjem sikkert?

Har du haft indbrud? Hvis svaret er nej, så er der måske kun tale om tid. Det Kriminalpræventive Råd, DKR, fastslår at Danskere generelt er for dårlige til at sikre deres hjem med specielle låse og døre. I Holland har man lovgivning til nybyggeri omkring låse og sikring. Det har fået indbrudsraten til at falde med 50%

Det er ikke dyrt at sikre sit hjem. En hurtig søgning på BilligSikring.dk viser at man for et par tusinde kroner kan sikre sit hjem med de bedste låse og vinduesikringer. En låsesmed bruger ikke lang tid om at skifte dine låse, og i visse tilfælde kan man selv klare opgaven med lidt vejledning.

 

Hvorfor gør vi det ikke?

De fleste har for mange tusinde kroners værdi i sit hjem. Uden at tænke over det, ville det koste os mange penge at erstatte alt vi har i vores hjem. Langt mere end det koster at sikre os med nye låse. Men det at vi ikke tænker over det er måske også grunden til at vi ikke sikrer os. Har man aldrig været ude for et røveri kender man ikke følelsen af at miste al værdien i sit hjem. Man tænker ikke så meget over det.

 

Gør-Det-Selv

BilligSikring.dk har flere vejledninger til hvordan du kan sikre dit hjem. Du kan sende dem et billede af din nuværende lås og få en vurdering fra en professionel. På deres hjemmeside kan du også læse flere brochurer omkring de forskellige låsesystemer fra Ruko og få ideer til hvilket system passer til dit behov. Du får også vejledninger til hvordan du selv kan skifte dine låse og hvordan du sikrer dine vinduer.

 

Forsikring

Har du låse og vinduesikringer på plads i dit hjem, så er næste skridt at få en ordenlig indbos forsikring. En indbos forsikring er altid en god ide. Når du er på udkig efter en indbos forsikring vil du se at en god pris afhænger af hvordan dit hjem er sikret med låse. Har du et hjem der vurderes nemt at bryde ind i, vil din forsikrings pris være relativ høj, i forhold til hvad det koster hvis dit hjem er godt sikret. Du kan i det lange løb slippe billigere hvis du vælger gode låsesystemer og får et godt tilbud på forsikring.

Det handler om at få det gjort. Tænk hvis du blev tyvens næste offer. Det kan lige så godt ske for dig, som det kan for din nabo.