Optimer din smartphone med dikteringssoftware

Du arbejder måske i en branche, hvor du ofte har brug for at optage hvad folk siger? Måske er du journalist, måske er du forfatter eller sangskriver, og måske kan du bare godt lide at indtale dine tanker på “bånd”? Lige meget hvad, så er det et must at have diktafonen i orden!

Gå digitalt!

Det er dog efterhånden de færreste af os, der render rundt med en diktafon – tværtimod. Til gengæld har de fleste af os en multimaskine indenfor vores umiddelbare rækkevidde, netop i form af vores smartphones. En af de obligatoriske gimmicks der følger med iPhonen, er nemlig en diktafon. Desværre er denne diktafon ikke den bedste i verden, blandt andet fordi iPhonen i højere grad er en telefon end en diktafon – diktafonen er derfor ikke lige så højt prioriteret.

Optimer din smartphones optageegenskaber

Du behøver dog heldigvis ikke bare leve med din smartphones indbyggede optageegenskaber, næh, du kan sagtens få dem optimeret med dikteringssoftware! Hos Sommer-as.dk har de for eksempel seks forskellige former for software:

  • Philips SpeechExec dictation recorder til Blackberry designet til e-mail og FTP
  • Philips SpeechExec dictation recorder til Android designet til e-mail og FTP
  • Philips SpeechExec dictation recorder til iPhone designet til e-mail og FTP
  • Philips SpeechExec Enterprise dictation recorder til Blackberry
  • Philips SpeechExec Enterprise dictation recorder til Android
  • Philips SpeechExec Enterprise dictation recorder til iPhone

Som man kan se, er der to forskellige former for software til Blackberry, to til iPhone og to Android. Derudover har de forskellige varianter også forskellige egenskaber, hvor den ene kun er en diktafon, og den anden kan bruges til både e-mail og FTP. Der er altså både noget til dén, der holder det helt simpelt, og til dén der gerne vil have flere funktioner.

Hav din diktafon ved hånden – altid!

Ved hjælp af denne lækre dikteringssoftware, vil du altid have en diktafon af professionel kvalitet ved hånden!