Udvid dine sprogkompetencer med en sprogrejse

Har du altid ønsket dig at kunne tale flere sprog, og måske endda flydende? Den bedste måde at lære et sprog på er, at rejse til det land/lande hvor de snakker det. Med et sprogskoleophold får du både charmen ved, at opleve et andet land og dets kultur samt får chancen for, at lære sproget.

Hos EuroStudy International bliver du ikke, som hos andre sprogskoler, sendt afsted i store grupper af danskere med en dansk rejseleder. Du bliver derimod sendt afsted i enkeltvis eller i mindre grupper, og er dermed “tvunget” til, at gå ud og opleve kulturen og snakke sproget. EuroStudy har desuden arrangeret sprogrejser siden 1982, og har derfor utrolig meget erfaring og har opbygget et stort netværk af sprogskoler, rigtig mange steder i verden.

Europa, New Zealand, USA, Sydamerika? Du vælger selv

Hos EuroStudy kan du tage på sprogrejse til 33 forskellige lande, på 200 sprogskoler, fordelt på 5 kontinenter. Dette gør, at du har mulighed for, at få undervisning på mere eller mindre alle sprog, som kunne være sjove at lære. Vil du lære kinesisk? Med EuroStudy kan du få dit livs eventyr med fokus på kvalitet og seriøst indhold til anerkendte sprogskoler i Beijing eller Shanghai. Og dette er bare et eksempel. Af andre lande kan nævnes: Argentina, Brasilien, Frankrig, Indien, Italien, Spanien, USA m.m. Du bestemmer selv hvor lang din sprogrejse skal være, og har du lyst kan du endda vælge, at besøge sprogskoler i flere byer, eller sågar i flere forskellige lande.

Sprogrejse

Hvordan skal du bo?

Det er selvfølgelig vigtig for hvor god din sprogrejse bliver, at du bor ordentligt. EuroStudy tilbyder flere forskellige former for indlogeringsformer: kollegium, værtsfamilie, delelejlighed, hotel eller egen lejlighed. De fleste danske rejsende vælger, at bo på et kollegium, da det giver en høj grad af frihed. Har man lyst til, at få større indsigt i kulturen i det land man besøger, kan et ophold hos en værtsfamilie være en rigtig god mulighed. At bo hos en værtsfamilie, er desuden ikke noget man skal være bange for, da alle værtsfamilierne er nøje udvalgt af EuroStudy, og løbende bliver besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale. Dermed sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.