Vind en rejse!

Visit Greenland har lige nu gang i en konkurrence, hvor man kan vinde en rejse til Grønland for to! Tænk at kunne komme afsted og opleve noget af deres fede natur!?

Selve rejsen er vist 37.000 kroner værd, og man får set 4 ud af de 5 største seværdigheder på Grønland. Man kan prøve at køre i hundeslæde, vandre over indlandsisen, se nordlyset og møde de lokale!

Det lyder helt vildt spændende, men det er nok desværre svært at vinde. Det er jo nok en præmie, som mange mennesker gerne vil have.

De havde også en lignende konkurrence kørende sidste år, hvor de startede hele konceptet med “the big arctic five”, som er de fem største seværdigheder på Grønland. De fem ting er Islandsisen: en gigantisk flade af sne og is så langt øjet rækker – det skulle være noget så fantastisk, og sætte hele verden i perspektiv. 😉 Der er også Nordlyset: Nordlyset skulle være sindssygt smukt, når lyset og farverne danser henover himlen – man skal dog være opmærksom på, at muligheden for at se nordlyset er størst om vinteren.

Derudover er der Hvaler: De største skabninger både i havet og i verden rent generelt, og som er svære at få at se andre steder end på Grønland. Et helt fantastisk syn, der gør at man som menneske føler sig bitte lille. Der er også kørsel med Hundeslæde: Tænk at fare hen over isen i en slæde trukket af et kobbel hunde, der bare flintrer afsted? Det lyder som ren frihed.

Den femte “arctic five” er Grønlænderne selv. Det skulle efter sigende være et helt specielt folkefærd, der ikke ligner andre i verden. De skulle være enormt gæstfri og så lever de jo næsten i en anden verden end vi selv. Man kan derfor sikkert lære en masse af dem, især om Grønland selv.