Spar penge i foråret!

Nu hvor efteråret er begyndt at nærme sig, og temperaturen begynder at falde. Begynder det at gå op for de fleste bilejere, at det vil være en god ide at undervognsbehandle deres bil, så den vil være “rustet” til en lang vinter. Det er de færreste bilejere som skænker tanken om foråret, selvom der er mange tusind kroner at spare. Om foråret står mange undervognscentre tomme, så her bliver der oftest slynget mange gode tilbud af sted.

Eksempel på prisbesparelse

Peter Zigler fra Autobutler har foretaget en analyse af, hvad en undervognsbehandling vil koste, på mikrobiler, i efteråret kontra foråret. Her fandt han frem til at den billigste kostede 1500 kr. og den dyreste 4200 kr. hvilket er en besparelse på 64 %. hvor gennemsnittet for en undervognsbehandling lå på 3027 kr. eksemplet er taget fra en Chevrolet Spark.

Tag dine forbeholdninger

En billig undervognsbehandling er ikke ensbetydende for at det er en god undervognsbehandling, hvis du får et tilbud som er uretfædigt billig så kan du være sikker på at det ikke vil være en så omfattende undervognsbehandling. Du skal tænke på at din bil skal adskilles, vaskes, tørres, beskyttes, renses og samles igen. alt dette kan ikke gøres for under en tusse. Det er en god ide at vælge en undervognsbehandler som er omfattet af kontrol besøg fra Dansk teknologisk institut, heraf ved du at de retter sig efter nogle standarder og opfylder de krav som DTI har opsat for undervognsbehandling.

Vi anbefaler at du tager kontakt med en DTI kontroleret undervognsbehandler, da du vil være sikker på at få en grundig og gennemført undersøgelse og behandling af din undervogn. Det vil gøre dig 100 % sikker på at der ikke opstår problemer og mere rust når du er ude og kører i den kolde vinter.