Vil du gerne være din egen herre?

Tænk at kunne være sin egen herre, og selv bestemme 100 % hvad man vil gøre, hvornår man vil det og hvordan! Det ville være fantastisk! Der findes forskellige måder at opnå dette på, men det kræver en masse arbejde og selvdisciplin.

Bliv selvstændig

Den ultimative måde at blive sin egen chef på, er ved at blive selvstændig. Det kræver dog ofte, at du har en rigtig god idé, som også rent faktisk kan generere penge. Der er derfor mange der selv opretter små IT-firmaer eller webshops, fordi det kan gøres hjemmefra, og er relativt nemt at starte op selv. Det kræver dog, at du vil sætte alt ind på dét og at du er meget disciplineret. At starte sit eget firma kræver ofte, at man arbejder 50-60 timer om ugen i starten, så man skal være enormt engageret. Det tager tid at tjene penge på denne måde, og der er ingen garanti for, at man bliver rig – men man er sin egen herre!

Bliv konsulent

Hvis du for eksempel har læst kommunikation, salg eller lignende, kan du også vælge at arbejde som konsulent. Og hvis du er lidt i tvivl om, hvad det vil indebære, og hvordan man gør, kan du tage en såkaldt konsulentuddannelse hos Dispuk. Her kan du for eksempel lære, hvordan du skaber brugbare dialoger, hvordan du færdes i forskellige virksomheder og igangsætter og styrer udviklingsprocesser. Du vil i høj grad komme til at arbejde selvstændigt og på freelancerbasis, og der er derfor ingen jobsikkerhed – i nogle måneder kan du have meget travlt, og i andre har du måske intet at lave. Til gengæld kan du næsten helt selv bestemme ,hvornår du arbejder, og hvilke rammer du arbejder inden for.

 

This entry was posted in .