Nyt inventar?

Står du overfor at skulle starte en ny virksomhed, eller trænger dit inventar blot til en opfriskning eller udskiftning af den ene eller den anden grund, så er der flere gode tips at hente. I dette indlæg vil jeg prøve at forklare, hvilke ting man skal være opmærksom på, inden man uanet går ud og shopper løs. Der kan nemlig være flere penge at spare ved at overveje situationen en ekstra gang og eventuelt tænke i nye baner.

Afgræns dit inventars funktioner

Før man anskaffer nyt inventar, skal man ikke blot gå ud og købe en direkte erstatning af det samme produkt, som skal udskiftes. Der sker meget inden for teknologien, og der kan være opfundet nye mere funktionsdygtige produkter, eller helt andre smarte løsninger, som kan minimere antallet af det inventar, du tror, du har brug for.

Du bør også have fremtiden in mente. Kommer der nye forhindringer eller er der planlagte strukturændringer, nedskærelser eller andet i vente, har det stor indflydelse på hvilket inventar du skal købe. F.eks. går det ikke at indkøbe flere store kaffeautomater, printere eller telefonsystemer, hvis behovet for dem ændres i løbet af et lille år eller deromkring. Står man i butik, eller ejer en restaurant, så kan flere af nutidens kassesystemer heldigvis tilpasses med opdatering af den tilhørende software.

Spar tid på at finde den rette pris

Det kan tage lang tid at lede efter de bedste priser på de forskellige produkter man har behov for. At lede efter bare et produkt, kan nemt tage op imod en time, og hvis der er mere end et produkt der skal indkøbes, tager det bare endnu længere tid. Og tid er noget vi ikke har nok af, oven i, at tid er penge. Spar dermed både tid og penge ved at handle nyt inventar et sted. Jeg er faldet over virksomheden Ekspertvalg. Hos Ekspertvalg kan man få 4 tilbud tilsendt fra forskellige leverandører for hvert produkt man henvender sig omkring, og det er med til at give en konkurrence på prisen. Udfyld blot kontaktformularen til højre på siden, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt med friske og konkurrencedygtige tilbud. Det er nemt og ikke mindst meget tidsparende. God fornøjelse.