Isoler dig til en bedre økonomi

Efterisolering af dit hus er en af de mest effektive måder at spare penge i hjemmet. Du kan efterisolere med mange forskellige materialer. Det mest normale er med stenuld og glasuld. Derudover kan du bruge leca nødder, flamingo plader eller det helt nye papiruld.

Hvorfor vælge papirisolering

Som sagt er papirisolering en ny måde at isolere på og er derfor er det stadig ikke særlig udbredt. Der bliver ikke foretaget særlig mange isoleringer med papir. Men der er mange gode grunde til at isolere med papiruld. Det er meget miljøvenligt da papirulden består af genbrugspapir, samtidig med at det har fået en imprægnering som sikrer mod brand, skadedyr, råd og svamp.

Fordele ved papiruldsisolering

Papiruldsisolering er ikke kun godt for miljøet, men er også med til at give dit hjem et bedre indeklima. Det holder bedre på varmen og er samtidig utroligt lydisolerende. Hvilket især gør det egnet til lejligheder og huse som ligger i højtrafikkerede områder eller hvor lydniveauet er højt.

Kan det betale sig at isolere?

Det er som regel altid en god ide at efterisolere. Da det ikke mindst vil give dig et bedre indeklima i dit hjem men også vil være godt for miljøet og din pengepung. En investering af efterisolering er typisk tjent hjem i løbet af 10 års tid og derefter er det penge lige ned i lommen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *