Hvad jeg ønsker mig allermest?

Kender du det, når man tænker: “Hvis jeg vandt en million kroner i dag, så ville jeg…”? Det er en hyggelig tanke, og det rigtig sjovt at planlægge, hvad man godt kunne tænke sig at købe og gøre. Desværre bliver man ofte ubehageligt overrasket, når man så vender tilbage til virkeligheden, og man husker, at man ikke kan få de ting, man lige havde planlagt at skaffe. 

Hurtige motorkøretøjer

Hvis jeg vandt en million kroner i morgen, så ville noget af det første jeg gjorde, være at købe en mega fed bil. Sikkert ikke en der er god for miljøet, men én der har rigtig meget blæreværdi og som er lækker at køre i. Jeg ville også sørge for at få et motorcykelkørekort og skynde mig ud at købe en fed motorcykel. Og så bare gøre gaderne usikre!

Opgradere boligsituationen

Jeg ville opsige min lejelejlighed, og begynde at søge efter en flot ejerlejlighed inde i byen, eller købe en villa i udkanten – jeg ved godt at pengene ikke ville række fuldstændig, men jeg ville slippe for alt for store lån! :)

Overveje noget plastikkirurgi

Hvis jeg havde en million kroner, ville jeg ret nemt kunne ændre mit udseende som jeg vil! For eksempel ville jeg kunne slippe for den irriterende “bule” på næsen, og måske kunne man få fjernet topmaven og dobbelthagen? Det er efterhånden kun fantasien der sætter grænser.

Komme ud og se verden

Selvfølgelig ville jeg planlægge en dejlig lang ferie, og nok en noget dyrere af slagsen, end jeg normalt flotter mig til. Måske ville jeg tage på krydstogt, og tage hele den pukkelryggede med, eller måske en romantisk tur med kæresten?

Og så er det at man sidder tilbage med skuffelsen, da man nu mangler en million kroner for at kunne indfri sine ønsker. *suk*

This entry was posted in .