Du har ikke råd til en oversvømmet kloak

Bakterier fra en stoppet eller oversvømmet kloak kan være skyld i mange sygdomme, og kan for eksempel forårsage alvorlig lungebetændelse. Det er derfor vigtigt at sørge for at holde sin kloak ren og i god stand.

Undgå sygdomme

Det er legionellabakterien der findes i miljøet og vandinstallationer, som kan give dig alvorlig lungebetændelse. Du bliver gerne smittet, ved at komme i kontakt med det beskidte vand enten gennem berøring, drikning eller indånding. Du skal derfor helst holde dig helt væk fra en stoppet kloak, så du er helt på den sikre side. Hvis du alligevel kommer til at røre vandet, så skynd dig at vaske dig, og brug gerne en god omgang håndsprit, før du gør noget som helst andet. Ellers beder du nærmest om at blive syg.

Hvordan fikser jeg min kloak?

Der er flere firmaer der tilbyder forskellige løsninger til kloakker, og som for eksempel kan komme ud til en kloakrenovering, kloakrensning, kloakservice, rottebekæmpelse, slamsugning eller tv-inspektion. Ofte rykker de også ud med det samme, så det bakteriefyldte vand og lugtgener fjernes hurtigst muligt, så det ikke gør så megen skade som det ellers kunne gøre.

En reparation af en stoppet eller ødelagt kloak er ikke noget man skal udskyde, slet ikke hvis du vil undgå at du selv og dine kære bliver syge.