Spar penge på brugte kontormøbler

Nogle gange kan det betale sig, at kigge efter brugte møbler i stedet for at gå ud at købe nyt. Der kan være flere tusinde kroner at spare. Møblernes kvalitet kan stadig ligne nykøb, hvis det er nogle, der er blevet passet godt på. Her er det f.eks. interessant, at kigge efter virksomheders brugte kontormøbler. Kontormøblerne i en virksomhed står roligt og bliver ikke slidte på samme måde, som hos private, hvor der bl.a. kan være børn der kravler på møblerne, våde væsker fra fester og madrester fra utallige middage.

Virksomheders brugte møbler er altså meget muligt i god kvalitet og kan anskaffes til billige priser. Det er værd at kigge i den retning, hvis du står og mangler kvalitetsmøbler i god stand.

Flytter til nyt domicil

Når virksomheder flytter til nyt domicil er de ivrige efter, at det nye sted skal se godt ud og udvise en vis værdi, både for medarbejdere, men også for eksterne folk. Det betyder, at virksomheden køber helt nyt interiør og møbler, der kan få det nye domicil til at skinne.

Idet købet af de nye kontormøbler sker, står virksomheden tilbage med en masse brugte kontormøbler, som de gerne vil af med hurtigst muligt. Denne store mængde brugte kontormøbler opkøbes formentlig af store virksomheder for en samlet sum. Det kan enten købes direkte til genbrug til andet erhverv, men det kan også købes af virksomheder, der videresælger kontormøblerne til interesserede.

Her er der virkelig mange penge at spare, hvis du enten skal have et større parti kontormøbler, eller blot et par enkelte stole, borde, whiteboards, arkivskabe, kopimaskiner, nøgleskabe, skillevægge, garderobeskabe, skranke, rackskabe, brandskabe, brochureholdere mv. Det kan også være du er på udkig efter noget belysning – det kan også fås billigt i denne forbindelse.

Konkurssalg

En anden måde, der kan findes kontormøbler af god kvalitet til billige penge er ved, at holde øje med konkurssalg. Virksomhederne er gået konkurs og kontormøblerne sælges derfor billigt på auktion.

Hvis ikke selv du har tid til, at være tilstede på auktionen for brugte kontormøbler, kan det anbefales at tage et smut forbi kontorzonen.dk. Denne virksomhed klarer alt det tunge arbejde ved, at købe andre virksomheders brugte kontormøbler ind i større partier, og de kan herefter sælges videre til en god og billig pris. Inde på deres hjemmeside får du nemt et overblik over, hvilke kontormøbler de besidder, og med billede og beskrivelse af hvert enkelt kontormøbel, ved du lige hvad du får.